Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsterutrecht.nl


  Live waarzegsters uit Utrecht geven live advies
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzegsters uit Utrecht geven live advies en live hulp.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Celine
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsterutrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Hoe doe je dit toch, lang niet gesproken. en toch weet je wie ik ben. Hoef niets te zeggen, jij vertelt mij dingen , die je al heel lang geleden vertelde. Ik weet niet hoe je dat doet. Maar ik stond aan de vloer genageld. Gewoon ongelooflijk.




Ervaring van ´ongelooflijk´ met waarzegster Celine   Ervaring van ´ongelooflijk´ met waarzegster Celine   Ervaring van ´ongelooflijk´ geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Recht voor zn raap. Geen goed nieuws dan zegt ze dat ook niet. Vervelend nieuws brengt ze op een sociale toon. Ze weet of je haar al eerder hebt gebeld. Bijzonder geheugen. Ik weet dat ze er voor iedereen is die hulp nodig heeft. Wat zwak in tijdsbepaling. Maar ze zegt ook ik ben geen GOD. Als dat zo was zag de wereld er anders uit.




Ervaring van Sabrine met waarzegster Celine   Ervaring van Sabrine met waarzegster Celine   Ervaring van Sabrine geplaatst op 4 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Heel mooi en helder gesprek gehad.




Ervaring van Sabrina met waarzegster Celine   Ervaring van Sabrina met waarzegster Celine   Ervaring van Sabrina geplaatst op 1 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Celine, fijn gesprek en goede beschrijving. zonder dat ik iets heb gezegd. Als het uitkomt laat ik het je weten, zoals ik heb beloofd. Alleen het parkeren zal niet meevallen. gr mosje.




Ervaring van Mosje met waarzegster Celine   Ervaring van Mosje met waarzegster Celine   Ervaring van Mosje geplaatst op 31 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Dank je wel lieve Celine. Was heel fijn even met je gesproken te hebben. Jouw kracht, stem en super invoelen zijn echt fantastisch. In het verleden heb je al vaker gelijk gehad met voorspellingen; dus ik laat het rustig op me afkomen. Heb opgeschreven wat je hebt gezegd en daarna toch wel (al geloof je het niet ;-)) losgelaten. Liefs en heel veel xxxx jes.




Ervaring van Lieve Celine! met waarzegster Celine   Ervaring van Lieve Celine! met waarzegster Celine   Ervaring van Lieve Celine! geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Whoehoe je gaf me bevestiging, wat ik dacht en hoopte. Je zei de tijd zal het leren Geduld. Als het de bedoeling is dat je bij elkaar moet komen gebeurd het ook. Sommige dingen in het leven duren lang. Nogmaals dank ik vertrouw erop. xxx.




Ervaring van Alysha met waarzegster Celine   Ervaring van Alysha met waarzegster Celine   Ervaring van Alysha geplaatst op 3 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Heej Celine, ik wilde je nog bedanken voor de mooie reading. Ik wens jou alvast een heel mooi en fantastisch nieuw jaar toe . Liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met waarzegster Celine   Ervaring van Nathalie met waarzegster Celine   Ervaring van Nathalie geplaatst op 31 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Celine is goed, snel en ontzettend lief en duidelijk. TOP. Dankjewel en een heel fijn weekend voor jou. xx Karin.




Ervaring van Karin met waarzegster Celine   Ervaring van Karin met waarzegster Celine   Ervaring van Karin geplaatst op 12 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Hartelijk bedankt Celine, ik ben enorm blij dat ik u gebeld heb. Dank u x.




Ervaring van xxx met waarzegster Celine   Ervaring van xxx met waarzegster Celine   Ervaring van xxx geplaatst op 12 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Dankjewel lieve Celine.
Altijd fijn jou te spreken.
Liefs,
Karin xx.




Ervaring van Karin met waarzegster Celine   Ervaring van Karin met waarzegster Celine   Ervaring van Karin geplaatst op 8 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  mooie bevestiging gekregen van Celine. ze zag meteen de situatie en gaf me veel info. Hartelijk dank, je collega p.




Ervaring van p met waarzegster Celine   Ervaring van p met waarzegster Celine   Ervaring van p geplaatst op 27 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Celine is heel snel in haar waarnemingen. zonder niet te veel te vertellen wist ze situatie(s) te vertellen.
Wist mij en een ander person goed te omschrijven. Wist ook zelfs een situatie te vertellen wat in het verleden is gebeurd zonder dat ik daar iets over had verteld.
ze is echt top. twijfel niet om haar te bellen.




Ervaring van A met waarzegster Celine   Ervaring van A met waarzegster Celine   Ervaring van A geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Ik weet dat het steeds de de zelfde vragen zijn. Maar krijg hier ook steeds het zelfde antwoord op. Voel me altijd welkom. Je brengt rust. Weer bedankt Celine xx.




Ervaring van H met waarzegster Celine   Ervaring van H met waarzegster Celine   Ervaring van H geplaatst op 4 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Hoi Celine,

Wat je allemaal zei klopte zo precies, ik had bewust niet teveel informatie gegeven en toch had je het bij het juiste eind zoals ik weet dat de situatie nu is.
Ik ga zeker doen wat je me hebt gezegd en ik geloof erook in. Super bedankt alvast.




Ervaring van D met waarzegster Celine   Ervaring van D met waarzegster Celine   Ervaring van D geplaatst op 28 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Hoi Celine, wilde even laten weten dat gisteren avond het puzzelstukje is gevallen. Dan weet je wat ik bedoel. x.




Ervaring van Karin met waarzegster Celine   Ervaring van Karin met waarzegster Celine   Ervaring van Karin geplaatst op 20 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Dankjewel lieve Celine. Jij heel veel beterschap. xxx.




Ervaring van Karin met waarzegster Celine   Ervaring van Karin met waarzegster Celine   Ervaring van Karin geplaatst op 16 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Lieve Celine,

Zoals voorspelt is mijn dochter eindelijk toch door (na overleg door de directie, want ik was niet akkoord met het advies op basis van haar eindcijfer) naar de HAVO.
xxx Karin.




Ervaring van Karin met waarzegster Celine   Ervaring van Karin met waarzegster Celine   Ervaring van Karin geplaatst op 7 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Dankjewel weer. Lijn werd verbroken.
Bedankt voor je geduld. Ik weet dat ik soms toch weer dezelfde vragen stel, en heb er eigenlijk nog zoveel meer. Komt de volgende keer.
Nogmaals dank en ik wens jou een hele mooie week.

Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met waarzegster Celine   Ervaring van Karin met waarzegster Celine   Ervaring van Karin geplaatst op 14 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Met Celine gesproken had even weer wat bevestiging nodig met bepaalde dingen, ze wist precies nog van 2mnd geleden waar we het over gehad hebben, knap hoor . gelukkig kreeg ik goede berichten van haar, nog even geduld, is niet mijn sterkste kant maar goed, weet nu dat het goedkomt .
heel aardige vrouw ook en heel leuk om met haar te praten.




Ervaring van Karin met waarzegster Celine   Ervaring van Karin met waarzegster Celine   Ervaring van Karin geplaatst op 11 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Hoi Celine, de laatste tijd krijg ik je niet te pakken :). Mis de gesprekken. Hoop dat het goed met je gaat. Zal je binnenkort weer bellen. xx.




Ervaring van Karin met waarzegster Celine   Ervaring van Karin met waarzegster Celine   Ervaring van Karin geplaatst op 22 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Fantastisch medium ben je Celine. Wat je ruim een half jaar geleden voorspeld hebt is uitgekomen. Ik heb vertrouwen in jouw nieuwe voorspellingen. Je draait er niet om heen . Niet alles is leuk maar dat hoort nu eenmaal bij het leven. Met jouw advies en inzichten kan ik verder.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Celine   Ervaring van Anoniem met waarzegster Celine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Celine is veel meer dan die 5 sterren waard.
Ze is ontzettend lief, leeft oprecht met je mee. Zij is een medium dat begaan is en je echt wil helpen.

Daarnaast is ze snel. Ziet dingen goed. Ik kan het herkennen. Fijn om zo iemand te spreken. Doet mij in ieder geval erg goed.

Dankjewel weer Celine. En jij sterkte xx.




Ervaring van Karin met waarzegster Celine   Ervaring van Karin met waarzegster Celine   Ervaring van Karin geplaatst op 5 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Dankjewel Celine.
Sorry kon geen afscheid meer nemen. Zou wel uren met je kunnen praten.
xx.




Ervaring van Karin met waarzegster Celine   Ervaring van Karin met waarzegster Celine   Ervaring van Karin geplaatst op 19 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Sorry, Celine beltegoed was op . ik vond het een heel leuk gesprek, je voelt alles heel goed aan, op alle gebieden, hou vertrouwen dat er een betere toekomst voor ons aankomt. hoop dat alles uitkomt maar daar ga ik vanuit, laat het nog wel weten. bedankt, groetjes Karin.




Ervaring van Karin met waarzegster Celine   Ervaring van Karin met waarzegster Celine   Ervaring van Karin geplaatst op 10 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  TOP.
Echt een aanrader. Lief, snel en kan goed invoelen en uitleggen.

Beterschap Celine x.




Ervaring van Karin met waarzegster Celine   Ervaring van Karin met waarzegster Celine   Ervaring van Karin geplaatst op 15 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Ontzettend lief en snel medium.
Geweldig.

xx Karin.




Ervaring van Karin met waarzegster Celine   Ervaring van Karin met waarzegster Celine   Ervaring van Karin geplaatst op 6 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Lieve Celine, via deze weg wil je bedanken voor al je geduld om mij dit jaar .en wil je ook een fijne jaarwisseling toewensen en een voorspoedige 2018. Blijf zo doorgaan lieve vrouw. Dikke knuffel..




Ervaring van Nelly met waarzegster Celine   Ervaring van Nelly met waarzegster Celine   Ervaring van Nelly geplaatst op 31 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Ik wil al mijn lieve mensen zeggen dank voor het vertrouwen. Een fijne jaarwisseling en een gezond en liefdevol 2018 Dikke knuffel.




Ervaring van Celine met waarzegster Celine   Ervaring van Celine met waarzegster Celine   Ervaring van Celine geplaatst op 30 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Lieve Celine, dank voor steeds weer je geruststelling. Je blijft zeggen dat het goed komt, maar ooooh mijn ongeduldigheid. Maar zoals ik je belooft hebt, wacht ik af en hou me koest, haha. Je bent duidelijk en recht vanuit het hart. Dank je wel nogmaals.




Ervaring van Annelies met waarzegster Celine   Ervaring van Annelies met waarzegster Celine   Ervaring van Annelies geplaatst op 28 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  you have made my day Celine. waarvoor mijn hartelijke dank. Fijne feestdagen, ik bel je nog .




Ervaring van riet met waarzegster Celine   Ervaring van riet met waarzegster Celine   Ervaring van riet geplaatst op 19 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Zojuist een intense reading gehad .echt een topper .kan je niet genoeg bedanken. supervrouw.




Ervaring van s met waarzegster Celine   Ervaring van s met waarzegster Celine   Ervaring van s geplaatst op 27 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Het geduld is voor mij moeilijk geweest. om op te brengen. Maar heeft zijn vruchten af geworpen. Zo als je voorspelden.Jou tijds aanduiding Het was de waarheid. Jou Voorspelling was oprecht.Het is zo gegaan.




Ervaring van Nog even geduld met waarzegster Celine   Ervaring van Nog even geduld met waarzegster Celine   Ervaring van Nog even geduld geplaatst op 19 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Celine is een eerlijk medium. Volgens mij een topper in deze lijn. Celine dank je wel voor je antwoorden. Ik zal je zeker nog eens bellen en laat je weten wat er uit jouw reading is uitgekomen.




Ervaring van F. met waarzegster Celine   Ervaring van F. met waarzegster Celine   Ervaring van F. geplaatst op 3 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Je hebt weer gelijk gekregen, hoor. Herinner je je het woordje ongezouten nog.? Klopte wederom helemaal je voorspelling. Hoe doe je het toch? Jouw gave rijkt echt ver.




Ervaring van Zoutje met waarzegster Celine   Ervaring van Zoutje met waarzegster Celine   Ervaring van Zoutje geplaatst op 31 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Lieve Cline, wat een lieve, eerlijke en duidelijke vrouw bent uw. Ik raad iedereen jou aan. Vrouw met een hart van goud.

Liefs .




Ervaring van Laura met waarzegster Celine   Ervaring van Laura met waarzegster Celine   Ervaring van Laura geplaatst op 23 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsterutrecht.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsterutrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsterutrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsterutrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden