Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsterutrecht.nl


  Live waarzegsters uit Utrecht geven live advies
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzegsters uit Utrecht geven live advies en live hulp.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Desteny
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsterutrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Lieverd, ik heb je vandaag na een lange tijd gesproken. Ik heb je teruggegeven dat je voorspelling destijds is uitgekomen over m, n werk en salaris. Vandaag heb je me een mooi consult gegeven, zoals je het zelf zo mooi noemt de waarheid. Ik hoop je snel te spreken. Heel veel liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Desteny   Ervaring van Anoniem met waarzegster Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Ik heb een heel fijn gesprek gehad met Desteny. Ze is erg lief en wist me precies te zeggen hoe degene in elkaar zit waar ik over belde. Alles klopte, Ik hou contact erg bedankt voor alles.veel liefs, Akoes.




Ervaring van Akoes met waarzegster Desteny   Ervaring van Akoes met waarzegster Desteny   Ervaring van Akoes geplaatst op 12 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Desteny is een aanrader. Voorspelling die zij bij me heeft gedaan is uitgekomen. Het kan nu enkel nog beter gaan, ik kijk er al volledig naar uit. Dank u.




Ervaring van L. met waarzegster Desteny   Ervaring van L. met waarzegster Desteny   Ervaring van L. geplaatst op 11 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Een echt toppertje een echte aanrader ik zat echt in de put je zei je naam word gezuiverd en het is uitgekomen bedankt
Sandra xxx.




Ervaring van Sandra met waarzegster Desteny   Ervaring van Sandra met waarzegster Desteny   Ervaring van Sandra geplaatst op 11 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Zojuist een reading gehad. Ze was meteen straight to the point. En wond er geen doekjes omheen. Ik moet er vertrouwen in hebben. En wat mijn gevoel was, klopt ook. Het gaat goedkomen. Hij komt weer. En positief blijven zoals ik altijd ben. Liefs Suzanne .




Ervaring van Suzanne met waarzegster Desteny   Ervaring van Suzanne met waarzegster Desteny   Ervaring van Suzanne geplaatst op 4 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Ik voelde me heel slecht en toen ik je stem hoorde veranderde dat helemaal. Bedankt dat je me weer heb laten lachen Desteny.
Ze voelt heel snel in en benoemde zelfs een letter van iemand die ze niet kon weten. Hele duidelijke en fijne reading. Dankjewel.




Ervaring van B met waarzegster Desteny   Ervaring van B met waarzegster Desteny   Ervaring van B geplaatst op 1 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Zojuist weer helemaal gerust gesteld en tevreden opgehangen. Heb alle vertrouwen in hetgeen ze zegt, omdat ik weet dat ze het altijd juist heeft. In al die jaren dat ik Desteny al ken en welke vraag je ook stelt, ze zit gewoonweg altijd goed. Top medium dus eerlijk, direct, bondig en een fijne gesprekspartner. Absoluut een aanrader.




Ervaring van B. met waarzegster Desteny   Ervaring van B. met waarzegster Desteny   Ervaring van B. geplaatst op 1 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Duidelijk, concreet en voornamelijk een hele bijzondere consult gehad. Tesekkur ederim Desteny. Ik raad het iedereen aan.




Ervaring van M met waarzegster Desteny   Ervaring van M met waarzegster Desteny   Ervaring van M geplaatst op 1 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Altijd fijn je weer te spreken. Eerlijk, duidelijk, snel en voelt alles heel goed aan en zit er bovenop. Leg altijd met een gerust hart op na het consult. Hopelijk tot snel.




Ervaring van Siri met waarzegster Desteny   Ervaring van Siri met waarzegster Desteny   Ervaring van Siri geplaatst op 2 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Top medium. Hoop dat je er snel weer bent. X.




Ervaring van B. met waarzegster Desteny   Ervaring van B. met waarzegster Desteny   Ervaring van B. geplaatst op 26 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Heel erg goed medium. Vertelt je niet wat je wilt horen, maar zoals het is. Voelt heel snel in, geeft eerlijk antwoord zonder informatie vooraf en zit altijd juist. Hopelijk tot snel.




Ervaring van E. met waarzegster Desteny   Ervaring van E. met waarzegster Desteny   Ervaring van E. geplaatst op 8 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Ken Desteny al zoveel jaren. Wat ik ook met haar bespreek, ze zit altijd goed met wat ze aangeeft. Geen eindeloos verhaal of algemene duidingen, maar heel specifiek en snel antwoord op je vragen. Warm persoon met humor, integer en houd je niet onnodig aan de lijn. Zeer goed medium. Hoop dat je snel weer online bent.




Ervaring van B. met waarzegster Desteny   Ervaring van B. met waarzegster Desteny   Ervaring van B. geplaatst op 15 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Bij deze laat ik jou weten dat er vandaag op 2 uur tijd 2 voorspellingen die je kort geleden gedaan hebt uit zijn gekomen. Via de getallen wat je deed met mij. Ik bel je wel als ik je weer eens zie hier. Grt. Van getal 4.




Ervaring van Getal mum. 4 met waarzegster Desteny   Ervaring van Getal mum. 4 met waarzegster Desteny   Ervaring van Getal mum. 4 geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Dag Desteny, je bent een aanrader.
Zeer goed medium, snel en betrouwbaar.
Paar dagen geleden gebeld, ging over 2 personen, goed advies.
Dank hiervoor.




Ervaring van m. met waarzegster Desteny   Ervaring van m. met waarzegster Desteny   Ervaring van m. geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Net een super goeie reading gehad. Dankjewel Desteny. Zonder enige informatie wist u de situatie te vertellen. Heel bijzonder. Ik raad iedereen u aan. U zei mij dat alles goed komt en hier geloof ik in. Xx Denise.




Ervaring van Denise met waarzegster Desteny   Ervaring van Denise met waarzegster Desteny   Ervaring van Denise geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Heel mooi consult gehad van desteny. Door 3 getallen door te geven kwam er veel boven water, mooie boodschappen maar ook waar ik voorzichtig moest zijn en goed opletten.
Dit was een mooie ervaring omdat er spontaan vanalles kwam zonder dat ik er naar had gevraagd. Super bedankt Desteny.




Ervaring van Jolanda met waarzegster Desteny   Ervaring van Jolanda met waarzegster Desteny   Ervaring van Jolanda geplaatst op 12 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Beste en de Liefste Mevrouw.
Sinds dat ik je gesproken heb, doet het me goed om met jouw in gesprek te komen. Ik raad het iedereen aan, je voelt diep goed aan, stelt me ontzettend gerust, WOW wat bent je SUPER .

Ik geef een tien met een griffel .




Ervaring van Fati met waarzegster Desteny   Ervaring van Fati met waarzegster Desteny   Ervaring van Fati geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Net Destiny gesproken. Ze is echt heel duidelijk, draait er niet omheen. Ze heeft mij weer gerust gesteld. Hartstikke goed en ik ga je zeker bellen als ik weer onrustig ben.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Desteny   Ervaring van Anoniem met waarzegster Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Lieve Desteny. Wat een fijn consult heb ik van je gekregen. Je bent heel krachtig en zeker van je zaak. Het geeft mij vertrouwen. Ik laat zeker weten als de voorspelling is uitgekomen.




Ervaring van Ikke met waarzegster Desteny   Ervaring van Ikke met waarzegster Desteny   Ervaring van Ikke geplaatst op 8 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Top medium, zit altijd goed met wat ze zegt. Ze voelt snel in en geeft bondig antwoord op je vragen. Erg prettig. Al vele jaren ken ik Desteny en heb altijd tevreden opgehangen en achteraf bleek ze soms kon ik het niet geloven weer gelijk te hebben. Hoop dat je snel weer online bent.




Ervaring van B. met waarzegster Desteny   Ervaring van B. met waarzegster Desteny   Ervaring van B. geplaatst op 7 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Dankjewel Desteny voor het mooie gesprek van zojuist.
Was me al zorgen aan het maken ,had je een paar dagen niet gezien op de lijn maar gelukkig je bent er weer. Je begeleid me door een moeilijk proces en dat doe je (ondanks dat ik niet de makkelijkste ben) met veel geduld en liefde. Dankjewel xxx.




Ervaring van Jolanda met waarzegster Desteny   Ervaring van Jolanda met waarzegster Desteny   Ervaring van Jolanda geplaatst op 18 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Goedemidsag Disteney.

Ik heb jou zojuist gesproken en jou voorspellungen zijn uitgekomen. Ik ben heel erg blij. Goed dat je alles zo kan zien met jou gave. Succes en we spreken elkaar weer.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Desteny   Ervaring van Anoniem met waarzegster Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Een hele lieve en zuivere vrouw. Ze blijft hetzelfde zien bij elk telefoongesprek. Desteny voorspelde vorig jaar dat ik van baan zou wisselen en dat het met school goed zou aflopen. Volgens haar zou ik minstens een jaar gaan werken bij dat bedrijf. Ik heb eergister wen jaarcontract gekregen. Ook kreeg ik gister te horen dat ik mijn masterdiploma heb gehaald. Echt geweldig.

Nu maar even afwachten op de overige voorspellingen m.b.t. De liefde.




Ervaring van Jen met waarzegster Desteny   Ervaring van Jen met waarzegster Desteny   Ervaring van Jen geplaatst op 8 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Destiny haar voorspelling is uitgekomen. Mijn ex zou terugkomen en in een iets anders jasje. En het klopte helemaal, hij is veel zachter en rustiger.
.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Desteny   Ervaring van Anoniem met waarzegster Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  BEDANKT voor de woorden vanmorgen Desteny. U heeft gelijk gehad dat 2 personen niet aanwezig kunnen zijn en dat het goed zou komen met de uitslag van mij. Nou Desteny, u heeft gelijk gehad hoor. Ik mag inderdaad meer vertrouwen houden dat weet ik. Ik bel u zsm weer terug. XxX.




Ervaring van L. met waarzegster Desteny   Ervaring van L. met waarzegster Desteny   Ervaring van L. geplaatst op 31 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Spijker op zijn kop bij Destiny hoor. Dank voor de zuivere reading.




Ervaring van klaasje met waarzegster Desteny   Ervaring van klaasje met waarzegster Desteny   Ervaring van klaasje geplaatst op 29 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Lieve Desteny bedankt weer voor je wijze raad vanmorgen ik weet wat me te doen staat. Ik bel je vt weekend weer ik ga zo slapen ontzettend moe weinig geslapen vannacht. Sorry voor de onderbreking liefs en dikke knuffel aan het beste en eerlijkste medium dat er is.




Ervaring van Danielle van t boek met waarzegster Desteny   Ervaring van Danielle van t boek met waarzegster Desteny   Ervaring van Danielle van t boek geplaatst op 20 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Leuke en vlotte vrouw. Snel met antwoorden. Nu nog even afwachten of de voorspellingen uit gaan komen. Ze heeft de huidige situatie in ieder geval goed aangevoeld. Dank je wel voor de inzichten.




Ervaring van Yasmine met waarzegster Desteny   Ervaring van Yasmine met waarzegster Desteny   Ervaring van Yasmine geplaatst op 20 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Wat een fijne, zuivere vrouw. Zonder voorkennis wist ze veel te vertellen. Alles klopte. In plaats van dank je wel, tot de volgende keer.




Ervaring van M met waarzegster Desteny   Ervaring van M met waarzegster Desteny   Ervaring van M geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Lieve Desteny, nogmaals dank voor de gesprekken. Ik spreek je al een enige tijd over de liefde en ook op het gebied van werk. Deze mevrouw is recht door zee, eerlijk en houd je niet onnodig aan de lijn. Liefs, S.




Ervaring van ST met waarzegster Desteny   Ervaring van ST met waarzegster Desteny   Ervaring van ST geplaatst op 5 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Lieve Desteny, Dankjewel voor het openhartige consult en ons wederzijdse gesprek. Ik ben je dankbaar voor de mooie en rake boodschappen en heldere inzichten op deze laatste dag van 2020. Ik wens je alle geluk, vrijheid, liefde en voorspoed van de wereld en natuurlijk van het universum voor 2021. Dikke knuffel.




Ervaring van boterbriefje met waarzegster Desteny   Ervaring van boterbriefje met waarzegster Desteny   Ervaring van boterbriefje geplaatst op 31 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Dank je wel Desteny. Je stelt mij steeds weer gerust met jouw heldere en duidelijke antwoorden. En zoals je zei, het is helemaal goed gekomen tussen ons. Liefs Malika .




Ervaring van Malika met waarzegster Desteny   Ervaring van Malika met waarzegster Desteny   Ervaring van Malika geplaatst op 28 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Desteny heeft weer gelijk gekregen.
Kerstavond heeft mijn grote liefde een mail gestuurd. Zij heeft volgehouden dat het ging stromen en het begin is er. De voorspelling dat mijn hond zal genezen neem ik zonder meer aan. Zij heeft het waar het maar om ging altijd de juiste voorspelling gedaan. Ik wens Desteny een heel mooi 2021 toe.




Ervaring van Ineke met waarzegster Desteny   Ervaring van Ineke met waarzegster Desteny   Ervaring van Ineke geplaatst op 25 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Lieve Desteny, dank je wel voor je goede wijze raad en altijd luisterend oor. Ik wil jou hele fijne feestdagen wensen en een goed 2021 liefs Ingrid.




Ervaring van Ingrid met waarzegster Desteny   Ervaring van Ingrid met waarzegster Desteny   Ervaring van Ingrid geplaatst op 23 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Desteny is een grote steun voor mij geweest het afgelopen jaar (vooral ivm een zeer lastige situatie). Ondanks ik het zeer somber inzag ben je mij moed blijven inpraten dat alles goed kwam, en wat heb je gelijk gekregen. Leuk of minder leuk, ze windt er geen doekjes om maar ze heeft het altijd bij het juiste eind.




Ervaring van Ellen met waarzegster Desteny   Ervaring van Ellen met waarzegster Desteny   Ervaring van Ellen geplaatst op 16 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsterutrecht.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsterutrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsterutrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsterutrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden