Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsterutrecht.nl


  Live waarzegsters uit Utrecht geven live advies
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzegsters uit Utrecht geven live advies en live hulp.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Desteny
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsterutrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Wauw wat een uiterst correct telefonisch consult. Hetgeen Desteny mij vertelde is exact uitgekomen. Een eerlijk en warm mens. Dankjewel.




Ervaring van Shirley met waarzegster Desteny   Ervaring van Shirley met waarzegster Desteny   Ervaring van Shirley geplaatst op 25 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Beste Desteny, weer tevreden en gerust gesteld opgehangen. Ken je al zo erg lang en je hebt altijd gelijk gehad in alles. Vertrouw er nu dus ook weer op dat je goed zit. Zeer goed medium. X.




Ervaring van B met waarzegster Desteny   Ervaring van B met waarzegster Desteny   Ervaring van B geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Beste Desteny,

Wat een mooie reading. Je wist me dingen te vertellen waar ik versteld van stond. Ik vroeg me af hoe je dat kon weten, alles klopte in je verhaal zonder dat ik jou er iets over had verteld. Ik bel je terug vanaf jou voorspelling uit komt. Je hebt me trouwens tot rust gebracht. Mensen als je iemand zoekt die jou dingen kan vertellen over het verleden en de toekomst bel naar Desteny. Ze is een pracht vrouw om mee te praten. Desteny mij hoor je alvast nog terug.

Lieve groetjes karin.




Ervaring van karin joos met waarzegster Desteny   Ervaring van karin joos met waarzegster Desteny   Ervaring van karin joos geplaatst op 16 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Zo mooi en fijne gesprekken. Wat u mij heeft verteld is allemaal uitgekomen.




Ervaring van Nicole met waarzegster Desteny   Ervaring van Nicole met waarzegster Desteny   Ervaring van Nicole geplaatst op 11 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Desteny is eerlijk en lief. Ze geeft je vertrouwen en houvast. Daarnaast zit ze ook gewoon goed. Echt een aanrader.

Een bezorgde moeder.




Ervaring van Bezorgde moeder met waarzegster Desteny   Ervaring van Bezorgde moeder met waarzegster Desteny   Ervaring van Bezorgde moeder geplaatst op 10 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Dank je wel Desteny voor de mooie reading. Het was een heel fijn gesprek waar ik heel veel aan heb. Heel veel liefs opa.




Ervaring van opa met waarzegster Desteny   Ervaring van opa met waarzegster Desteny   Ervaring van opa geplaatst op 10 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Echt eerlijk, duidelijk en oprecht.
Of je het nou leuk vindt of niet.
Liefs, Brenda.




Ervaring van Brenda met waarzegster Desteny   Ervaring van Brenda met waarzegster Desteny   Ervaring van Brenda geplaatst op 9 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Ik heb verschillende readings van verschillende mediums gehad, maar mijn reading van Desteny overtrof al mijn verwachtingen. Wat bent u toch een bijzondere vrouw, zonder dat ik u ken voelde ik een soort van warmte of liefde.
Ik vroeg u naar een man. U wist mij zonder dat u veel informatie had, een hoop over hem te vertellen. U zei dat ik vertrouwen moest hebben in mijzelf en dat hij wel terug zou komen.
Alsof dit al niet bijzonder op zich was, zei u dat contact had met oudere vrouw. U wist een omschrijving te geven waardoor ik wist dat dat mijn overleden oma was. Zo bijzonder. Via u heb ik contact met haar kunnen krijgen en daarvoor ben u en uw gave erg dankbaar. Ik ben er dan ook van overtuigd dat uw voorspellingen uit zullen komen.
Het lijkt mij dan ook bijna overbodig om te zeggen
dat u een aanrader en zeker een aanwinst bent op de lijn.

Veel liefde,
De rode roos.




Ervaring van  met waarzegster Desteny   Ervaring van  met waarzegster Desteny   Ervaring van geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Lieve Desteny is echt super goed. Ze wist zonder dat ik dat vertelde over mijn ex en dat er een i in zijn naam is. Nu nog afwachten of de voorspelling uitkomt.
Liefs S.




Ervaring van S met waarzegster Desteny   Ervaring van S met waarzegster Desteny   Ervaring van S geplaatst op 13 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Lieve Desteny,

Ik spreek jou al geruime tijd. Je weet verbazingwekkend altijd details te benoemen die ook exact aan de orde zijn en uitkomen. Je bent een topper en zeker de moeite waard om te bellen.

Liefs Daniella.




Ervaring van Daniella met waarzegster Desteny   Ervaring van Daniella met waarzegster Desteny   Ervaring van Daniella geplaatst op 9 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Beste Medium ever. Zo blij dat ik je weer gevonden heb dit medium is recht door zee en heeft het 1000% goed. Desteny bedankt voor alles en tot snel dikke knuffel.




Ervaring van Danielle van het boek met waarzegster Desteny   Ervaring van Danielle van het boek met waarzegster Desteny   Ervaring van Danielle van het boek geplaatst op 15 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Desteny ken ik al erg lang en altijd zit ze goed. Dit keer ook met mijn ernstig zieke kat. Ze wist de dag van overlijden. Dan heb je toch veel kwaliteit in huis. Maar dat weet ik al jaren. Desteny geeft zonder info vooraf snel en bondig antwoord op je vragen. In het verleden veel andere mediums gesproken, maar Desteny heeft er nooit naast gezeten. Top. (EMB).




Ervaring van E. met waarzegster Desteny   Ervaring van E. met waarzegster Desteny   Ervaring van E. geplaatst op 8 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Hele lieve vrouw met het hart op de juiste plaats. Ze kon direct dingen vertellen over een specifieke persoon, zonder dat ik wat zei. Ze laat je ook met een gerust hart ophangen. Hopelijk komen haar voorspellingen uit, maar als ik de andere recensies moet geloven dan zit dat goed.




Ervaring van J met waarzegster Desteny   Ervaring van J met waarzegster Desteny   Ervaring van J geplaatst op 6 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Hele lieve vrouw met het hart op de juiste plaats. Ze kon direct dingen vertellen over een specifieke persoon, zonder dat ik wat zei. Ze laat je ook met een gerust hart ophangen. Hopelijk komen haar voorspellingen uit, maar als ik de andere recensies moet geloven dan zit dat goed :).




Ervaring van J met waarzegster Desteny   Ervaring van J met waarzegster Desteny   Ervaring van J geplaatst op 4 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Als je het even niet meer weet, ben je bij deze lieve vriendelijke vrouw op het juiste adres. Duidelijk en gelijk vinger op de zere plek. Ze helpt je naar het goeie pad toe en geeft je handvatten om daar ook te blijven. 1 van de zeer weinige hier die het goed ziet, begrijpt en je ook begeleidt. Dank je wel X.




Ervaring van Carolien met waarzegster Desteny   Ervaring van Carolien met waarzegster Desteny   Ervaring van Carolien geplaatst op 16 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Desteny is een hele lieve, eerlijke dame met humor. 2 voorspellingen zijn uitgekomen inmiddels en ik wacht op de rest. Ze weet me altijd gerust te stellen en aan het lachen te maken. Een topper. Liefs R,.




Ervaring van R met waarzegster Desteny   Ervaring van R met waarzegster Desteny   Ervaring van R geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Ik bel Destiny regelmatig, een hele leuke, fijne vrouw met humor. Je weet me altijd gerust te stellen met bepaalde dingen. heb je zojuist aan de telefoon gehad om te vertellen dat 1 voorspelling uit is gekomen en dat is dat ik heel snel weer werk zou vinden. Er is ook een voorspelling uitgekomen dat ik M zou zien. Liefs, R.




Ervaring van R. met waarzegster Desteny   Ervaring van R. met waarzegster Desteny   Ervaring van R. geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Een hele lieve, warme en oprechte dame. Heb een fijne en verhelderende reading gehad. Over een liefde, waar ik open voor sta. De tijd zal t leren. En ze zei uit t niets dat ik andere werk ga krijgen. En dat ik al lang met tegen zin aan t werk ga. Terwijl ik niks gezegd heb. En over mijn vader gehad, die er helaas niet meer is. Ze wist zo te vertellen wat er aan de hand was met hem. En over mijn moeder, dat we haar de rijd moeten geven om alles te verwerken. Ik kan haar zeker aanraden. En ik zal haar zeker vaker bellen. Lieve warme groet, Suzanne.




Ervaring van Suzanne met waarzegster Desteny   Ervaring van Suzanne met waarzegster Desteny   Ervaring van Suzanne geplaatst op 6 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Desteny is vol blijven houden dat er weer contact zou komen en vandaag is het uitgekomen. Desteny weet wie ik bedoel. Zij is een heerlijke nuchtere vrouw met veel gevoel voor humor en de waarheid.




Ervaring van jarige dame met waarzegster Desteny   Ervaring van jarige dame met waarzegster Desteny   Ervaring van jarige dame geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Destiny heeft een perfecte omschrijving gegeven van wat er speelt in mijn relatie. Zij heeft ook de man in kwestie goed beschreven. Ongelofelijk wat zij doorkrijgt. Ik hoop dat de voorspellingen ook gaan uitkomen.
Lieve groet,
Rozenblaadje.




Ervaring van Rozenblaadje met waarzegster Desteny   Ervaring van Rozenblaadje met waarzegster Desteny   Ervaring van Rozenblaadje geplaatst op 26 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Begin januari eens overlegd over de zaak en ja, er is toch heel wat uitgekomen. Het was tijd voor een nieuwe stand van zaken en nieuwe inzichten. Bedankt hiervoor. Groetjes. T.




Ervaring van T met waarzegster Desteny   Ervaring van T met waarzegster Desteny   Ervaring van T geplaatst op 23 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Lieve Desteny
Wat een lieve vrouw bent u en ja hoor u verspelling is uit gekomen echt zo leuk, dank u wel voor u geduld en de energie die u geeft tot snel mirjam.




Ervaring van Mirjan met waarzegster Desteny   Ervaring van Mirjan met waarzegster Desteny   Ervaring van Mirjan geplaatst op 17 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Weinig woorden voor een helder antwoord.
Confronterend, maar fijn om te horen. Mijn les is duidelijk.




Ervaring van Rianne met waarzegster Desteny   Ervaring van Rianne met waarzegster Desteny   Ervaring van Rianne geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Desteney is een lieve en eerlijke vrouw heb haar net gebeld om te vertellen dat de dingen die ze vorige week zei zijn uitgekomen. Nu wachten op de rest.




Ervaring van E met waarzegster Desteny   Ervaring van E met waarzegster Desteny   Ervaring van E geplaatst op 17 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Hoi desteny
Bedankt voor u gerustelling van vandaag .




Ervaring van Mirjam met waarzegster Desteny   Ervaring van Mirjam met waarzegster Desteny   Ervaring van Mirjam geplaatst op 14 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Desteny is een wijze, aardige, lieve en een rechtvaardige vrouw. Die erg goed is in haar werk en wat ze doorkrijgt. Je voorspellingen komen altijd uit.




Ervaring van A. met waarzegster Desteny   Ervaring van A. met waarzegster Desteny   Ervaring van A. geplaatst op 10 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Voorspelling van 1 juni is uit gekomen .




Ervaring van J met waarzegster Desteny   Ervaring van J met waarzegster Desteny   Ervaring van J geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Lieve Desteny, dank je wel voor het mooie gesprek gisteren avond. Ik hou je op de hoogte. Lieve groet spiegeltje.




Ervaring van marion met waarzegster Desteny   Ervaring van marion met waarzegster Desteny   Ervaring van marion geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Desteny, u zit vaak goed mer uw waarnemingen. Al jaren bent u een topper. Ik beveel u aan bij iedereen.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Desteny   Ervaring van Anoniem met waarzegster Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Desteny jij bent een supervrouw, hoe goed jij kan invoelen, wowww alles klopt gewoon, jouw frequentie werkt zo snel en correct ook

Dank je wel en bel je eind vd week weer even

Fijne dag,

R.




Ervaring van R met waarzegster Desteny   Ervaring van R met waarzegster Desteny   Ervaring van R geplaatst op 20 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Alles wat Desteny zegt klopt. Ik hoef niets te zeggen. Ze komt zelf met de vragen en antwoorden. Zelfs dingen die ik diep had begraven.
.




Ervaring van Joyce met waarzegster Desteny   Ervaring van Joyce met waarzegster Desteny   Ervaring van Joyce geplaatst op 17 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Lieve Desteny,
Ik sprak je vanmiddag en ik zat er helemaal doorheen. Op een mum van tijd heb je me kracht gegeven om mijn negatieve gevoelens om te zetten naar positieve. Dit had ik vandaag zo nodig, dank je wel lieverd.
Dikke knuf.




Ervaring van Val met waarzegster Desteny   Ervaring van Val met waarzegster Desteny   Ervaring van Val geplaatst op 15 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Oh lieve Desteny, wat ben ik blij met je. Het maakt niet uit hoe vaak ik je bel (soms wel een paar keer per dag). Je zit altijd juist met wat je doorkrijgt. Of ik nou voor 1 minuut bel of wat langer het maakt je helemaal niks uit. Je bent er echt om mensen te helpen ook is het soms niet leuk om de waarheid te horen. Jij bent zo eerlijk, en zo hoort het ook. Je hoort me gauw XOXO :).




Ervaring van Cynthia met waarzegster Desteny   Ervaring van Cynthia met waarzegster Desteny   Ervaring van Cynthia geplaatst op 5 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Ik bel regelmatig met Desteny met vragen. En ik moet zeggen dat niet lang nadat ik haar om raad heb gevraagd een bevestiging in de vorm van bv een telefoontje of bezoekje krijg. Zij is absoluut een topper die haar vak verstaat.




Ervaring van Ingrid met waarzegster Desteny   Ervaring van Ingrid met waarzegster Desteny   Ervaring van Ingrid geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Ben zo blij met je hulp en voorspellingen. Dikke kus van ons bedankt voor de energie.




Ervaring van Joukje met waarzegster Desteny   Ervaring van Joukje met waarzegster Desteny   Ervaring van Joukje geplaatst op 20 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsterutrecht.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsterutrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsterutrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsterutrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden