Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsterutrecht.nl


  Live waarzegsters uit Utrecht geven live advies
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzegsters uit Utrecht geven live advies en live hulp.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Frits
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsterutrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Er ging helaas wat mis met de waardering voor Frits in onderstaand bericht. Frits verdient natuurlijk dik vijf sterren!!!!!!




Ervaring van anoniem met waarzegster Frits   Ervaring van anoniem met waarzegster Frits   Ervaring van anoniem geplaatst op 11 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Lieve Frits, ik weet niet hoe ik u ooit kan bedanken voor al uw hulp de afgelopen zware periode. U bent echt mijn reddende engel. Ik ben heel erg gesterkt door u en heb eindelijk met uw hulp mijn angsten kunnen loslaten. U kunt zoveel met uw gave, ik heb het zelf mogen ondervinden (de knuppel was een spekje geworden, u weet wel wat ik bedoel). Het is echt een wonder wat er gebeurd is door u. Alles is positief aan het veranderen, echt ongelooflijk! Dankjewel, lieve Frits!!!!! Ik ben heel dankbaar dat u op mijn pad bent gekomen. Echt waar. En ik zal u zeker blijven bellen en op de hoogte houden van alles wat nog komen gaat! Heel veel liefs van u weet wel wie




Ervaring van anoniem met waarzegster Frits   Ervaring van anoniem met waarzegster Frits   Ervaring van anoniem geplaatst op 11 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Lieve frits had je net aan de lijn wat ben je toch zo een lieve man je weet me altijd rustiger te maken en ik weer vertrouwen krijg je bent meer waard dan 5 sterren je bent een aanrader voor iedereen top medium tot gauw frits




Ervaring van maria met waarzegster Frits   Ervaring van maria met waarzegster Frits   Ervaring van maria geplaatst op 2 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  beste Frits je bent voor mij de koning van het spirituele en paranormale alles klopt en alles komt uit. Bovenal ben je een zeer bescheiden persoon en zeer warm en integer mens. Wat zou ik toch zonder jou moeten beste Frits. Je bent een aanrader je bent goud "god bless you" beste Frits, dank je wel voor alles ik wens jou alle goeds en veel succes met jouw werk. De sterren gaan maar tot 5 maar van mij zijn de sterren voor jou als in het heelal ..... dank je wel Frits.




Ervaring van tosca met waarzegster Frits   Ervaring van tosca met waarzegster Frits   Ervaring van tosca geplaatst op 2 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Dank u wel Frits xxx




Ervaring van Barbara met waarzegster Frits   Ervaring van Barbara met waarzegster Frits   Ervaring van Barbara geplaatst op 25 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Frits, jij helpt en begeleidt me nou al bijna 2 jaar. Je hebt magische krachten, je voelt de energie van anderen perfect aan en je heelt ze! Ik heb het volste vertrouwen in jou en ik geloof dat M. zijn hart eindelijk gaat tonen en dat we dit jaar nog een vaste liefdesrelatie hebben! Ook dat andere daar heb ik vertrouwen in!




Ervaring van Nora met waarzegster Frits   Ervaring van Nora met waarzegster Frits   Ervaring van Nora geplaatst op 8 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Frits, het was vorige week dat ik de eerste maal jou belde en dat je mij en mijn ex vriend zou helpen, Je hebt bij hem de blokkades weggenomen en moet nu afwachten, hij heeft ondertussen wel al contact opgenomen maar niet altijd op een positieve manier, je hebt gevraagd je volgende week terug te contacteren om te bekijken hoe het tussen ons staat, ik hoop echt daartegen dat het beter gaat tussen ons, ik geloof in jou healing, bel je zeker terug eind van de week. dank je Frits .. grtjs Ingrid




Ervaring van ingrid met waarzegster Frits   Ervaring van ingrid met waarzegster Frits   Ervaring van ingrid geplaatst op 2 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Lieve Frits, wat ben ik toch blij met u. Vandaag is er alweer een voorspelling van u uitgekomen! Er is na lange tijd liefdevol contact geweest nadat u de hinderlijke blokkade uit de harts verbinding had verwijderd, zodat het weer kon gaan stromen. De knik was hersteld en het contact is er weer, echt een wonder. Direct nadat u daarmee aan de slag ging, kwam er ook gelijk, binnen 1 dag! Een visioen over de toekomst. De toekomst die vandaag ook weer heel emotioneel besproken werd in de berichtjes. U mag trots op uzelf zijn dat het mooie werk dat u zo liefdevol doet zoveel resultaat brengt!! Ik ben u ontzettend dankbaar voor alles! Uw luisterend oor, uw goede adviezen en uw betrokkenheid...met veel licht en liefde helpt u ons met alle blokkades in ons leven. U bent echt een engel op aarde, lieve Frits..Dank voor alles!!




Ervaring van anoniem met waarzegster Frits   Ervaring van anoniem met waarzegster Frits   Ervaring van anoniem geplaatst op 25 oktober 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Lieve Frits, het is weer zover, u heeft ALWEER het onmogelijke mogelijk gemaakt. Jarenlange onterechte angst en vijandschap zorgde voor veel verdriet en afstand in een vriendschapsrelatie. Ik vroeg u om hulp en u zag precies wat er aan de hand was met ze en waarom dat meisje die ongegronde angst had en de vriendschap blokkeerde. U ging ermee aan de slag, verwijderde o.a. de blokkade met werkelijk fantastisch resultaat!! Iedereen stroomt weer en de vriendschap is weer hecht nu. Ongelooflijk. U heeft ons al zoveel geholpen en daar zijn we u ook echt heel dankbaar voor, lieve Frits. Groetjes en tot gauw!!




Ervaring van anoniem met waarzegster Frits   Ervaring van anoniem met waarzegster Frits   Ervaring van anoniem geplaatst op 12 oktober 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Lieve frits, bedankt weer voor het reinigen van mij en mijn soulmates aura en chakras.
je zei over anderhalve week ga je iets merken bij je grote liefde dat hij meer opener naar je toe gaat staan .
en een week later gebeurde precies zoals jij mij vertelde, hij was opener liefdevoller en romantischer naar mij toe.
Lieve frits steeds weer kloppen jou voorspellingen, en ook precies de tijd die je daar bij aangeeft
jij bent echt zuiver en liefdevol,
en je bent de 5 sterren meer als waard.
ik raad iedereen aan om jou gerust te bellen, want bij jou klopt alles precies tot in detail.
lieve groetjes Willy




Ervaring van willy met waarzegster Frits   Ervaring van willy met waarzegster Frits   Ervaring van willy geplaatst op 11 oktober 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Lieve frits heb vandaag aan de lijn gehad ik voel me al een stuk beter het is altijd fijn om met u te praten dan voel ik me ook weer een stuk zekerder dank u frits je bent een prachtige man tot gauw




Ervaring van maria met waarzegster Frits   Ervaring van maria met waarzegster Frits   Ervaring van maria geplaatst op 9 oktober 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Beste Frits,

Niet alleen hielp je mij een veel beter zicht te krijgen op mijn blokkades maar kwam je voorspelling binnen de week uit! Dankjewel!




Ervaring van Anoniem met waarzegster Frits   Ervaring van Anoniem met waarzegster Frits   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  helaas viel ik weg , bedankt voor het consult over anderhalve week laat ik zeer iets weten .




Ervaring van anoniem met waarzegster Frits   Ervaring van anoniem met waarzegster Frits   Ervaring van anoniem geplaatst op 15 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Bedankt voor je werk en steun! je houdt me niet langer aan de lijn en werkt aan de energie! je brengt rust en voelt goed aan




Ervaring van SH met waarzegster Frits   Ervaring van SH met waarzegster Frits   Ervaring van SH geplaatst op 27 augustus 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Hoi frits wat ben je toch een lieve prachtige man, had je even aan de lijn en voel me al een stuk rustiger, dank je wel lieve frits dat je me altijd rustig kunt maken tot gauw




Ervaring van maria met waarzegster Frits   Ervaring van maria met waarzegster Frits   Ervaring van maria geplaatst op 15 juli 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Lieve Frits, hartelijk dank voor onze gesprek van 28 juni. Hij heeft weer iets vanzich laten horen. Veel liefs, F.




Ervaring van F. met waarzegster Frits   Ervaring van F. met waarzegster Frits   Ervaring van F. geplaatst op 3 juli 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Lieve Frits, gistermiddag weer een fantastisch mooi gesprek met u gehad en ik wil u langs deze weg nog een keer heel erg bedanken voor al uw hulp! Ik sta steeds weer versteld van alle positieve veranderingen die er dankzij u plaatsvinden in het leven van mij en mijn gezin. Alle negatieve vervelende situaties uit verleden en heden die ons uit balans brengen worden met veel betrokkenheid en liefde weer door u hersteld. Dit is zo belangrijk om te kunnen groeien als persoon en om positiviteit naar je toe te trekken. De wijze waarop u dat doet is ontzettend mooi. U laat iedereen weer stromen zodat ze niet blijven stilstaan of blijven hangen in ellende. Ze worden weer positief en daardoor trekken ze weer al het positieve in het leven aan. Dit hebben wij zelf mogen ervaren en daarom ben ik u ook zo ontzettend dankbaar. Ook als een bepaald persoon geblokkeerd wordt om naar je toe te komen, kunt u zien waarom dat is en als dit tegen de wil van de persoon zelf is, kunt u die blokkade verwijderen, zodat die persoon de stappen kan zetten die hij, zij zelf zou willen. Want daar gaat het om. U doet nog zoveel meer, echt teveel om op te schrijven, maar lieve Frits, ik begrijp nu een beetje hoe het werkt en ik zal u zeker blijven bellen, want uw werk levert prachtige resultaten op! Dit samen met uw voorspellende gaven die ook nog s altijd uitkomen, maakt u een fantastisch medium! Groetjes van een vast klantje




Ervaring van vast klantje met waarzegster Frits   Ervaring van vast klantje met waarzegster Frits   Ervaring van vast klantje geplaatst op 1 juli 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Lieve Frits, bedankt voor het in balans terug willen brengen van mijn chakra's en die van mijn minnaar. U bent de 5 sterren zeker waard. U bent het trouwens ook zeker waard voor een consult. Alles komt ook uit.Grt S




Ervaring van S met waarzegster Frits   Ervaring van S met waarzegster Frits   Ervaring van S geplaatst op 12 juni 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  ik hoop dat je veel licht en liefde kan sturen. hoop dat het werkt. bedankt voor uw mooi werk!




Ervaring van sh met waarzegster Frits   Ervaring van sh met waarzegster Frits   Ervaring van sh geplaatst op 6 juni 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Lieve Frits,bedankt weer voor de uitermate precieze en liefdevolle reading, alles is uitgekomen en door jou is mijn leven in balans, je bent een pure engel.




Ervaring van li met waarzegster Frits   Ervaring van li met waarzegster Frits   Ervaring van li geplaatst op 11 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Hoi frits wat ben toch een prachtige man keer op keer kun je rust brengen in mijn leven ...dank u wel tot gauw




Ervaring van maria met waarzegster Frits   Ervaring van maria met waarzegster Frits   Ervaring van maria geplaatst op 1 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Lieve Frits, u bent echt een geweldig medium. U staat steeds weer voor mij klaar om vervelende uitzichtloze situaties op te lossen. Dit doet u met heel veel betrokkenheid en liefde, bedankt daarvoor lieve Frits. U kunt ontzettend veel met uw gaven en de resultaten zijn verbluffend. Ik vind het elke keer weer een wonder als er alweer iets uitkomt wat u voorspeld heeft of als een vreselijke situatie alweer positief verandert door u. U ziet de knelpunten en de blokkades van personen en situaties en daar gaat u met veel liefde en begrip mee aan de slag. Met prachtig resultaat! Heel erg bedankt daarvoor lieve Frits en tot bels, groetjes van een bezorgde moeder




Ervaring van een bezorgde moeder met waarzegster Frits   Ervaring van een bezorgde moeder met waarzegster Frits   Ervaring van een bezorgde moeder geplaatst op 21 maart 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Beste Frits,
Jij hebt met het schoonmaken van mijn aura en chakra's veel angsten en blokkades bij mij weggenomen. Hierdoor word je onafhankelijker van anderen en leer je om van jezelf te houden. En voel je jezelf niet meer het slachtoffer van alles.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Frits   Ervaring van Anoniem met waarzegster Frits   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 januari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Hoi Frits,
Ook tijdens mijn ziekenhuisopname heb je me goed geholpen om alles in rust en ontspannenheid te ondergaan.




Ervaring van Kl met waarzegster Frits   Ervaring van Kl met waarzegster Frits   Ervaring van Kl geplaatst op 28 december 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Beste Frits, you are the best. Bij het lezen van je mail voelde ik me al een stuk beter. Tot mails, dikke knuf Ch




Ervaring van ch met waarzegster Frits   Ervaring van ch met waarzegster Frits   Ervaring van ch geplaatst op 30 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  lieve frits
ik bel je al geruime tijd. En telkens geef je me weer rust en vertrouwen
je reinigt ook mijn aura en die van mijn vriend telkens weer zodat hij stap voor stap naar mij toe gaat komen en zijn communicatie beter gaat worden. Je werkt heel zuiver en met onvoorwaardelijke liefde voor de medemens, je hebt me keer op keer al geholpen en telkens gebeurt het ook zoals jij het gezegd hebt.
ben zo blij dat jij er bent en ik altijd een beroep op je kan doen als ik het even zwaar heb met de situatie.
ik hou je op de hoogte frits en god zegen je
bedankt lieve frits




Ervaring van willy met waarzegster Frits   Ervaring van willy met waarzegster Frits   Ervaring van willy geplaatst op 26 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Hoi Frits, jij weet altijd goed mijn onrust weg te nemen en leert mij om los te laten. Het doet altijd goed om met jou te bellen.




Ervaring van kl met waarzegster Frits   Ervaring van kl met waarzegster Frits   Ervaring van kl geplaatst op 18 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Frits is hoogbegaafd spiritueel, in al mijn ervaringen met mediums,paragnosten heb ik nog nooit zo'n pure healer meegemaakt!Mijn gevoel na de reading is altijd weer een feest, zo'n boost wetende dat al zijn gewaarwordingen altijd kloppen en uitkomen en dit alles met zoveel vriendelijkheid en positieve vibes geschonken..Dank Dank Dank Frits mijn leven is in balans en weer vol energie..




Ervaring van liefde met waarzegster Frits   Ervaring van liefde met waarzegster Frits   Ervaring van liefde geplaatst op 8 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Lieve Frits,
Wat heerlijk om met jou te praten dank je wel,ik voel me goed!
Vind jou een mooi mens met een hart van goud!




Ervaring van Jacqueline met waarzegster Frits   Ervaring van Jacqueline met waarzegster Frits   Ervaring van Jacqueline geplaatst op 2 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Hoi Frits,
Jij hebt me afgelopen anderhalf jaar erg goed geholpen en ben met name door jou veel sterker geworden. Jij hebt mij erg veel rust gebracht en mij geleerd om niet alles op mijzelf te betrekken. Dat is super waardevol voor mij.




Ervaring van T met waarzegster Frits   Ervaring van T met waarzegster Frits   Ervaring van T geplaatst op 25 oktober 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Prachtige reading nu afwachten of het uitkomt... je vertelde best veel dingen die je absoluut niet had kunnen weten. Ik voel me op dit moment erg gerust gesteld. Tot snel!




Ervaring van Cin met waarzegster Frits   Ervaring van Cin met waarzegster Frits   Ervaring van Cin geplaatst op 3 oktober 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  lieve Frits ik ken u al zeer lange tijd en ik vind u zeer zuiver eerlijk doortastend u bent een kunstenaar in uw vak en ik wil u danken voor alles wat u voor mij en mijn dierbaren heeft gedaan en ons verlost heeft van het kwade en ons verrijkt heeft met het goede des levens u verdiend voor mij een standbeeld mijn respect is zeer en zeer hoog voor U mogen de engelen u belonen lieve groet een engel die vandaag al diverse malen met u gesproken heeft en gisteren ... dank u wel Frits




Ervaring van engel T.... met waarzegster Frits   Ervaring van engel T.... met waarzegster Frits   Ervaring van engel T.... geplaatst op 22 september 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Ik wil je even bedanken want ik voel me stuk rustiger alleen van de andere persoon heb ik nog niets gehoort maar het zal wel tijd nodig hebben.Bedankt!!




Ervaring van mirella met waarzegster Frits   Ervaring van mirella met waarzegster Frits   Ervaring van mirella geplaatst op 22 september 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Lieve frits wil je bedanken voor all die keren dat je me goed laat voelen en rustiger wordt een prachtige mens ben je tot gauw




Ervaring van maria met waarzegster Frits   Ervaring van maria met waarzegster Frits   Ervaring van maria geplaatst op 20 september 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Lieve meneer Frits wat doet u toch mooi werk en wat mogen we dankbaar zijn voor iemand als u!! Ik heb u regelmatig gebeld en u heeft heel hard gewerkt aan de blokkades van de personen waar het om ging. U zag precies wat de blokkades van de betrokkenen waren en u heeft ze heel erg geholpen. Diegene uit Italie heeft inderdaad contact opgenomen, precies zoals u voorspeld had. Echt frappant! Ik zal u zeker op de hoogte houden! Ook wil ik u bedanken voor het opschonen van de aura,s van mezelf en de rest van mijn gezin. Ik ben u heel dankbaar. Heel veel groetjes en tot horens!




Ervaring van de bezorgde moeder met waarzegster Frits   Ervaring van de bezorgde moeder met waarzegster Frits   Ervaring van de bezorgde moeder geplaatst op 12 september 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsterutrecht.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsterutrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsterutrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsterutrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden