Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsterutrecht.nl


  Live waarzegsters uit Utrecht geven live advies
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzegsters uit Utrecht geven live advies en live hulp.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live waarzegsters uit Utrecht
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsterutrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Hi Thais.

de voorspelling die je in april had gedaan is uitgekomen. op dat moment dacht ik:hhm nee dit kan niet. maar je had gelijk :).




Ervaring van A met waarzegster Thaiis   Ervaring van A met waarzegster Thaiis   Ervaring van A geplaatst op 12 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Celine is heel snel in haar waarnemingen. zonder niet te veel te vertellen wist ze situatie(s) te vertellen.
Wist mij en een ander person goed te omschrijven. Wist ook zelfs een situatie te vertellen wat in het verleden is gebeurd zonder dat ik daar iets over had verteld.
ze is echt top. twijfel niet om haar te bellen.




Ervaring van A met waarzegster Celine   Ervaring van A met waarzegster Celine   Ervaring van A geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Hi Dina, had u net aan de lijn. Had u het toch weer bij het goede eind met uw voorspelling. Ik had eigenlijk nog een paar vragen over het kind, maar ik bel u binnenkort weer. Gr, A.




Ervaring van a met waarzegster Dina   Ervaring van a met waarzegster Dina   Ervaring van a geplaatst op 13 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Salina
  Ervaring met waarzegster Salina
  dag salina,

Heb u gisteren gepsroken maar mijn credits waren op en viel weg, sorry daarvoor. Dank voor de inzichten en adviezen. ik bel u snel weer.

A.




Ervaring van A met waarzegster Salina   Ervaring van A met waarzegster Salina   Ervaring van A geplaatst op 27 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Hi kiki,

ik sprak je vorige week over me relatie, dat was heel positief.daar hoefde ik me geen zorgen over te maken.

maar toen zei je tegen mij, dat ik oude vrienden ging los laten, en ik dacht hmm? ik zou niet weten wie.maar na afgelopen weekend denk ik dat je dat wel ergens goed heb aangevoeld..




Ervaring van A met waarzegster Kiki   Ervaring van A met waarzegster Kiki   Ervaring van A geplaatst op 27 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Hoi Dina,
er is weer een ding uitgekomen.
dit heb ik nooit eerder gehad in zo een korte tijd.

gr A.




Ervaring van A met waarzegster Dina   Ervaring van A met waarzegster Dina   Ervaring van A geplaatst op 18 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Correcte omschrijving van personen en situaties, zonder dat ik zelf niet zo heel veel had verteld. kan niet anders dat de voorspellingen ongeveer juist kunnen zijn. lieve vrouw, en lijkt me zeer betrouwbaar. mocht 1 van uw voorspellingen uitkomen dan laat ik u dat weten. me telefoon was uitgevallen misschien bel ik zo nog even terug.:).




Ervaring van amanda met waarzegster Dina   Ervaring van amanda met waarzegster Dina   Ervaring van amanda geplaatst op 28 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Hi Olga,
je had gelijk ik geloofde je niet maar je voorspelling is uitgekomen.

Ik belde je over een lang aanslepende liefdes issue, je vertelde me dat nog wel een tijd kan duren maar dat er op korte termijn een ander op me pad zou komen, ik geloofde daar natuurlijk helemaal niks van, maar je had gelijk.

Thnxx A.




Ervaring van A met waarzegster Olga   Ervaring van A met waarzegster Olga   Ervaring van A geplaatst op 19 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Dank je wel voor je gesprek van net :) jeetje dat je zoveel kan vertellen na een paar woorden van mij. Knap hoor ben blij dat ik iig lol op de bruiloft heb gehad (nu weet je wel wie ik ben). Zodra er weer ontwikkelingen zijn dan mail of laat ik een berichtje achter!. x A.




Ervaring van A met waarzegster Zoe   Ervaring van A met waarzegster Zoe   Ervaring van A geplaatst op 19 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  een hele mooie reading gehad, heel bijzonder! ze wist zonder informatie te geven specifieke punten te vertellen.
dank je wel.




Ervaring van oma met waarzegster Desteny   Ervaring van oma met waarzegster Desteny   Ervaring van oma geplaatst op 11 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nikkie
  Ervaring met waarzegster Nikkie
  Hoi Nikkie,

ik wil je laten weten dat de voorspelling voor mijn studie uitgekomen is. Ben namelijk afgelopen woensdag geslaagd, nu hopen dat je andere voorspelling ook nog uitkomt. Zie het nu namelijk niet gebeuren, maar ben heel blij dat ik me studie hebt behaald, nu lekker op vakantie.
Dank je wel nikkie.

Groetjes, A




Ervaring van A met waarzegster Nikkie   Ervaring van A met waarzegster Nikkie   Ervaring van A geplaatst op 4 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Nikkie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angela
  Ervaring met waarzegster Angela
  Hi Angela,

zojuist met je gesproken, bedankt voor het gesprek. ben er van opgeknapt! :) ik zou eigenlijk pas een berichtje achterlaten als ik contact met L zou krijgen. maar ik vind je een topper, dus je verdient zeker een berichtje!
x A.




Ervaring van A met waarzegster Angela   Ervaring van A met waarzegster Angela   Ervaring van A geplaatst op 8 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Angela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angela
  Ervaring met waarzegster Angela
  Hi angela,

had je volgens mij 2 weken geleden gesproken. maar wat een positieve energie gaf je me zeg. je wist precies hoe ik me voelde omdat je in t zelfde schuitje zit, ik heb zo gelachen met jou. Ik moet geduld hebben .zodra er veranderingen zijn dan laat ik je dat weten,
xx A.




Ervaring van A met waarzegster Angela   Ervaring van A met waarzegster Angela   Ervaring van A geplaatst op 25 mei 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Angela  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kera
  Ervaring met waarzegster Kera
  Zij is een topper, wist precies te vertellen over de situatie, en heb echt 3 woorden gezegd. knap hoor.




Ervaring van a met waarzegster Kera   Ervaring van a met waarzegster Kera   Ervaring van a geplaatst op 25 mei 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Kera  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Derya
  Ervaring met waarzegster Derya
  hi deyra.
had je gister gesproken en je was zo duidelijk en had het ook bij het juiste einde (zonder dat ik er over had verteld) ik zal je adviezen en tips opvolgen. mochten jouw voorspellingen uitkomen dan laat ik een berichtje achter :).




Ervaring van c met waarzegster Derya   Ervaring van c met waarzegster Derya   Ervaring van c geplaatst op 24 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharda
  Ervaring met waarzegster Sharda
  dank je wel sharda voor je duidelijke reading.
ze vertelde dingen die ze niet kon weten, benoemde ze heel duidelijk. dank je wel voor de tips! ik ga er mee aan de slag. en mochten je voorspellingen uitkomen dan zal ik zeker weer een berichtje achterlaten. dank je wel voor alles




Ervaring van Juana met waarzegster Sharda   Ervaring van Juana met waarzegster Sharda   Ervaring van Juana geplaatst op 23 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tineke
  Ervaring met waarzegster Tineke
  Hi Tineke,

Had u net aan de lijn. Bedankt voor u mooie Reading. U heeft dingen gezegd die u niet had kunnen weten, wat prachtig! Ik zal u adviezen opvolgen en laat snel weer wat van me horen.




Ervaring van Armanda met waarzegster Tineke   Ervaring van Armanda met waarzegster Tineke   Ervaring van Armanda geplaatst op 4 januari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Lieve Frits, hartelijk dank voor onze gesprek van 28 juni. Hij heeft weer iets vanzich laten horen. Veel liefs, F.




Ervaring van F. met waarzegster Frits   Ervaring van F. met waarzegster Frits   Ervaring van F. geplaatst op 3 juli 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lilly Rose
  Ervaring met waarzegster Lilly Rose
  Lieve Lilly Rose, hartelijk dank voor u email consult. Vandaag heb ik postieve bericht onvangen. Precies zoals u voorspeld had. Tot gauw! Lieve groet en heel veel liefs, F




Ervaring van PeperZout met waarzegster Lilly Rose   Ervaring van PeperZout met waarzegster Lilly Rose   Ervaring van PeperZout geplaatst op 18 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilly Rose  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lilly Rose
  Ervaring met waarzegster Lilly Rose
  Lieve Lilly Rose,

dank u wel! U bent voor iedereen een aanrader! Mijn dank is groot! Heel veel liefs




Ervaring van Peper Zout met waarzegster Lilly Rose   Ervaring van Peper Zout met waarzegster Lilly Rose   Ervaring van Peper Zout geplaatst op 8 februari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilly Rose  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Frits
  Ervaring met waarzegster Frits
  Lieve Frits, nogmaals bedankt voor het opschonen van onze aura. En je voorspellingen zijn uitgekomen. Heel veel liefs, F




Ervaring van F. met waarzegster Frits   Ervaring van F. met waarzegster Frits   Ervaring van F. geplaatst op 16 augustus 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsterutrecht.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsterutrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsterutrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsterutrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden